Sonorado is Esperanto
voor gerinkel

Als een klant belt met een probleem, antwoordt een goede ICT-partner meteen én met een passende oplossing. ‘Absoluut,’ zegt Dave De Bruycker, ‘maar een nog betere partner anticipeert. Hij begeleidt zijn klanten naar een stabiele, betrouwbare ICT-omgeving, bereidt hen voor op de toekomst en helpt hen het maximum halen uit hard- en software IT-oplossingen. Dat doet hij door zich gepassioneerd in te werken in de boeiende wereld van de informatie- en communicatietechnologie. State-of-the-art kennis is een must. Een ander sleutelwoord is betrokkenheid en dit bij elk bedrijf waar je voor werkt.’

Missie

Klein, groot of middelgroot bedrijf?
Sonorado is uw ICT-coach én uw twaalfde man. We zijn een dynamische partner die kennis en ervaring koppelt aan gedrevenheid.
Met oog voor de eigenheid van bedrijven en de diversiteit van sectoren, zorgen wij voor ICT die uw onderneming op een hoger niveau tilt. Voorafgaand leren we uw bedrijfsactiviteiten, medewerkers en werkprocessen kennen. Zo kunnen we meedenken en de oplossingen aanreiken die er voor u toe doen. Want pas als u tevreden bent, spreken we bij Sonorado van een geslaagd project.

Bio Dave – zaakvoerder

In 1983 kwam het internet in zijn huidige vorm tot leven. Het is ook het geboortejaar van Dave, oprichter van Sonorado. Verklaart het zijn passie voor ICT?
Feit is dat hij vanaf zijn acht jaar gefascineerd is door computers. En dat die fascinatie zijn latere studie- en jobkeuzes bepaalt. In 2008 zet hij de stap van ICT-manager bij een internetprovider in Brussel naar Sonorado, zijn eigen ICT-bedrijf. Expertise is een evidentie, maar een hands-on-mentaliteit maakt het verschil. Klanten weten de betrokkenheid van Sonorado te waarderen. Dave denkt mee met elke klant zodat die op zijn beurt de beste service kan leveren aan zijn klanten. Zo ontstaan en groeien, tot ieders tevredenheid, prima commerciële relaties.

Bio Dave – zaakvoerder

In 1983 kwam het internet in zijn huidige vorm tot leven. Het is ook het geboortejaar van Dave, oprichter van Sonorado. Verklaart het zijn passie voor ICT?
Feit is dat hij vanaf zijn acht jaar gefascineerd is door computers. En dat die fascinatie zijn latere studie- en jobkeuzes bepaalt. In 2008 zet hij de stap van ICT-manager bij een internationale speler naar Sonorado, zijn eigen ICT-bedrijf. Expertise is een evidentie, maar een hands-on-mentaliteit maakt het verschil. Klanten weten de betrokkenheid van Sonorado te waarderen. Dave denkt mee met elke klant zodat die op zijn beurt de beste service kan leveren aan zijn klanten. Zo ontstaan en groeien, tot ieders tevredenheid, succesvolle relaties.

Dave De Bruycker
zaakvoerder Sonorado

Wat de klanten zeggen

“De kennis en betrokkenheid van Dave sparen ons tijd en kopzorgen. He walks the extra mile. En door onze werkprocessen met een ICT-blik te bekijken, heeft hij onze workflow vergemakkelijkt.”

Kathy ReyntensZaakvoerder Link4jobs

“Dave zijn passie zorgt ervoor dat hij niet enkel installeert, maar zich in het bedrijf integreert: toont oprecht interesse en dat is nodig om mee te denken hoe onze ICT onze groei kan ondersteunen. Met zijn can-do-mentaliteit heeft hij al verschillende vraagstukken opgelost.”

Stijn RoosemontZaakvoerder LED-AD

“Sonorado snapt waar we accenten willen leggen, vb beveiliging van persoonlijke gegevens. Met hun netwerk van partners krijgen we onafhankelijk advies, zonder een merk of product op te dringen. Onze ICT is ingericht volgens onze noden, binnen ons budget.”

Conny Van MolZaakvoerder Century21 Hippodroom

Onze partners

Contacteer ons vandaag nog.

Contact