Naar een hoger niveau met ICT

U wil dat wij uw ICT operationeel houden, dat is evident. Uw ICT ondersteunt immers uw productie, dienstverlening, personeels- en klantenbeheer,…. Voor Sonorado is échte operationele ICT méér dan alles draaiend houden. ICT moet een positieve impact hebben op uw business, werkprocessen analyseren en bijsturen, flows optimaliseren, inzichten geven en verbanden leggen, kortom: uw bedrijfsvoering op een hoger niveau tillen.

Strategische ICT

Wil u een betere samenwerking met uw medewerkers, uw partners, uw klanten? Verlangt u naar een automatisering van bepaalde bedrijfsprocessen? Is de ICT-architectuur van uw bedrijf voorbereid op evoluties binnen uw business? Is thuiswerk mogelijk? Werken in the cloud?

Bekijk onze oplossingen

Support

+ Up to date
+ Troubleshooting

ICT zonder zorgen

Preventie

+ Training
+ Sensibilisering aan de hand van acties

Geef je productiviteit een boost

Uitrollen strategische initiatieven

Maak je onderneming sterker

Support

Up to date

Uw systemen draaien op de nieuwste software-versies en uw software groeit mee met de noden van uw bedrijf. Op die manier vermijdt u veelvuldige interventies die u tijd en geld kosten. ICT is onze zorg, zo kunt u focussen op uw core business.

Troubleshooting

Als er zich een probleem stelt, helpt Sonorado vanop afstand of ter plaatse in uw bedrijf, op de snelste en meest efficiënte manier. Geen onpersoonlijke helpdesk: dienstverlening is een engagement en een erezaak. Voor support vanop afstand (remote bundel) vertrekken we van een quickscan zodat de samenwerking, ook zonder face-to-face contact, persoonlijk en optimaal verloopt. Sonorado heeft ook een directe lijn met providers en de leveranciers van soft- en hardware. U belt ons en uw probleem is meteen in handen van de juiste deskundigen. Dat is de beste garantie voor een vlugge én volledige oplossing.

Preventie

Training

U investeert in degelijke hard- en software. Deze investering loont maar voluit als u en uw medewerkers uw ICT optimaal gebruiken. De productiviteit een boost geven? Scherp de digitale vaardigheden in uw bedrijf aan: Sonorado leidt op en begeleidt, in mensentaal, in dialoog. Zo begrijpt elke medewerker wat uw ICT voor hun werkopdracht kan doen en blijven geen functies onbenut.

Sensibilisering aan de hand van acties

ICT opent poorten en daar doet uw onderneming voordeel mee. De digitale mogelijkheden optimaal gebruiken, betekent ook misbruik uitsluiten. Wij confronteren u, in een gecontroleerde omgeving, met een aantal valkuilen. Vanuit de praktijk leggen we, met gerichte en concrete acties, werkpunten bloot. Want voorkomen is beter dan genezen.

Uitrollen strategische initiatieven

Sonorado maakt ondernemingen sterker en laat ze groeien in een digitale wereld in beweging. Vanuit een hands-on mentaliteit implementeren we de nieuwe strategische initiatieven, coachen we uw mensen en laten we de veranderingsprocessen vlot verlopen. Door met onze ICT-oplossingen uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen, worden ze gedragen door alle leden van het team of de organisatie.

Contacteer ons vandaag nog.

Contact